Telefon: 0775302189 / Program: L-V (10.00 - 19.00)
Email: office@bocancimilitari.ro

0 RON

Garantia produselor vandute de bocancimilitari.ro

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre bocancimilitari.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de bocancimilitari.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Acesta il vei gasi in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci (sa expediazi) produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse fashion

Pentru imbracamintea, incaltamintea, gentile vandute si livrate de bocancimilitari.ro poti vizualiza si descarca certificatul de garantie de aici.

Pentru ceasurile vandute si livrate de bocancimilitari.ro poti vizualiza si descarca certificatul de garantie de aici.

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email/in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari.