Telefon: 0775302189 / Program: L-V (10.00 - 19.00)
Email: office@bocancimilitari.ro

0 RON

Cum comand pe bocancimilitari.ro

Selectare produse
Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzand detaliile produsului. Daca doriti sa vedeti o fotografie detaliata a produsului, apasati pe imagine.

Cumparare produse
Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l cumparati, apasati pe butonul ADAUGA IN COS si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. In acest moment puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, sau puteti trimite comanda, completand formularele privind datele de contact si de livrare.

Creare cont utilizator
Pentru a putea cumpara din magazinul virtual bocancimilitari.ro, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de doua minute. Pentru a va deschide un cont, accesati meniul CONTUL TAU din partea de sus a paginii.
Nota: Este necesar sa aveti o casuta de e-mail valida pentru a va putea deschide un cont de cumparat

Transmitere comanda
Dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA si veti incepe procesul de comanda. Programul va introduce automat ca adresa de livrare adresa dvs. pe care ati introdus-o atunci cand ati creat contul. Daca doriti sa primiti produsele la o alta adresa sau doriti sa expediati comanda altei persoane, apasati pe butonul Schimba adresa . Astfel veti putea adauga o adresa din lista dvs. de adrese, sau daca lista de adrese este goala, sa introduceti adrese in lista.

Dupa ce v-ati hotarat asupra adresei de livrare a produsului, apasati pe butonul "Continuare " si veti trece la un ecran de confirmare finala a datelor comenzii. In acest moment va puteti intoarce sa corectati informatiile care sunt gresite sau, daca totul este corect, puteti trimite comanda catre bocancimilitari.ro prin intermediul butonului " Trimite ".